Close
'

Terkini

Komen

Harga Samsung Smart Monitor M8 Diumum

Harga dan tarikh kemasukan ke pasaran tempatan Samsung Smart Monitor M8 yang menawarkan paparan 4K pada skrin 32-inci sudah didedahkan oleh Samsung Malaysia.

Komen

Vivo Bakal Perkenal Siri Y21T

Telefon pintar terbaru yang akan dibawa masuk oleh vivo Malaysia tidak lama lagi ialah Siri Y21T yang disesuaikan untuk aplikasi hiburan.

Komen

Insta360 Lancar Kamera Aksi ONE RS

Insta360 kini tampil dengan kamera aksi ONE RS yang menggunakan rekaan modular untuk menyokong lensa lama selain lensa baru yang turut dilancar pada masa yang sama.

Komen

YES Buka Taman Permainan 5G

YTL telah membina sebuah ruang berinfrastruktur 5G di tengah-tengah segitiga emas Kuala Lumpur untuk memberi kesempatan kepada pengguna untuk mengenali kebaikan teknologi tersebut.

Komen

Giliran Tekken: Bloodline Ke Netflix

Netflix terus mengadaptasikan judul-judul permainan video kegemaran menjadi kandungan penstrimannya dan pilihan terbarunya ialah Tekken: Bloodline.

Komen

GT Neo Telefon Pintar Fesyen Untuk Pemain

Mengambil iktibar daripada pengalaman melancarkan generasi pertama dan kedua, Realme akan mengetengahkan generasi ketiga Realme GT Neo sebagai telefon pintar fesyen untuk pemain permainan video.

Komen

Steam Deck Sokong Windows 10

Konsol permainan Steam Deck kini menawarkan sokongan untuk Windows 10 dan sedang mengusahakan BIOS baharu untuk membawa sokongan Windows 11.